Seizoen 2021/2022 van start

Beste leden van de gymvereniging,
We hopen dat u allen een fijne vakantie hebt gehad en net als wij weer met frisse zin het nieuwe seizoen in gaan. We hebben weer een leuk les aanbod ondanks dat een aantal leidinggevenden een andere werkkring heeft gevonden. In de bijlage vindt u ons lesaanbod voor 2021/2022. Nogmaals willen we u bij deze bedanken voor het steunen van onze vereniging tijdens de coronatijd en hopen dat u komend seizoen ook blijft sporten bij de RKGV-Velsen.

Start van de lessen

Alle lessen starten weer op 30 augustus 2021. Behalve de lessen van juf Liesbeth die weer starten vanaf 1 september 2021.

Dit betekent dat de lessen peuter- en kleutergym maandag 16:00-18:00 uur Parnassiazaal Santpoort  starten op 6-9-2021 en de peuter- en kleuter en kindergym lessen van de dinsdag 16:00-18:00 uur Dolfijnzaal IJmuiden weer starten op 7-9-2021. Uw kind mag de eerste week i.p.v. de uren van Liesbeth naar een andere les toe gaan.U kunt alle informatie en de lessen op datum weer vinden in ons reserveringssysteem via de url:  https://www.supersaas.nl/schedule/RKGV/Lessen

Geen leidinggevende voor de kinder uren zaterdag en dinsdag uren pilates

Een probleem hebben we wel nog steeds voor de peuter- en kleuteruren op de zaterdag, daar hebben we nog geen nieuwe leidinggevende voor kunnen vinden. Het spijt ons dan ook om u te moeten meedelen dat de zaterdag uren vooralsnog zijn vervallen. Hopelijk is het mogelijk op de bestaande doordeweekse peuter- en kleuter uren uw kindjes mee te laten doen.


Als u nog iemand weet met ALO/Cios/Pabo met minor gym die een leuke zaterdag baan zoekt dan horen we dit natuurlijk graag. Laat diegene dan contact opnemen met Corina Post op 06- 26250581 of een email sturen naar info@rkgv-velsen.nl

De pilates uren op de dinsdag hebben we ook tot op heden nog geen vervanging voor kunnen vinden en die vervallen dan ook.

De Critical Alignment yoga les is verplaatst van de woensdag Heerenduinzaal 20:00-21:00 uur naar de donderdag Kennemerzaal 20:00-21:00 uur.
Andere les uren uitproberen: We hopen dat iedereen waarbij uren zijn komen te vervallen uit het lesaanbod andere uren gaat proberen. Dit mogen natuurlijk ook meerdere verschillende uren zijn om uit te proberen.

Soms moet je ook even wennen aan een andere sport en een andere leidinggevende. 
Een up tempo les is bijvoorbeeld Bootcamp op woensdagavond Heerenduinzaal 19:00-20:00 uur van Tosca.
En de yoga fitness les van Sylvia op de donderdag Kennemerzaal 19:00-20:00 uur komt dicht in de buurt bij pilates en LIIT.
De High Intensity Low Flow Exercises (HILFE) op maandag Kennemerzaal 19:00-20:00 uur van Sylvia is een intensieve training in een rustig tempo waarbij regelmatig gebruik zal worden gemaakt van props zoals gewichten, weerstandbanden, balletjes e.d.
Ook zijn er nog 2 soorten fitness en volleyball lessen voor 55+ bijv. in de Willembeekszaal op dinsdag van 19:00-20:00 uur door Bianca van Nieuwkoop en op dinsdag van 20:00-21:00 Parnassiazaal Santpoort door Rob Weber en op maandag van 19:00-20:00 uur volleybal in de Heerenduinzaal o.l.v. Gerhard Trechsel

Covid19

Covid19 is nog niet helemaal verdwenen en we houden ons dan ook nog aan de regels van het RIVM zoals de 1,5 meter afstand volwassenen én bij tekenen van verkoudheid/corona of quarantaine van een familielid niet komen op de lessen voor jong en oud. Ook bij volwassenen zoveel mogelijk het gebruik van eigen spullen als matjes en dergelijke. Handen wassen en gebruikte spullen schoonmaken en veel ventileren.

Email adressen ledenbestand

Als u inmiddels geen lid meer bent van onze vereniging en toch deze e-mail ontvangt kan het zijn dat de mutatie wel verwerkt is, maar er een ouder email adressen bestand is gebruikt. We verzoeken u dan ook deze mail als niet verzonden te beschouwen. Als u bemerkt dat iemand uit uw vorige sportgroep deze mail niet heeft ontvangen, wilt u deze mail dan a.u.b. doorsturen. We zullen de komende maanden ons email adressen bestand weer gaan updaten samen met u.

Met vriendelijke groet,

Sylvia van der Zwet Slotenmaker

+31(0)6-2907 4679

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.