Corona en binnensporten

Beste leden van de RKGV-Velsen

Eind juni heeft minister president Rutte namens het kabinet weer een nieuwe routekaart gepresenteerd. Hier kunnen we uit lezen dat binnen sporten weer mag plaatsvinden vanaf 1 juli 2020 op 1,5 meter afstand en bij een goede gezondheid. Wij volgen deze richtlijnen, ook om de veiligheid van leiding en leden te kunnen bewaken.

Nu is het volgende probleem opgetreden: per 4 juli begint de grote schoolvakantie 2020. In de vakanties hebben wij geen toegang tot de gymzalen, omdat wij volgens het huurcontract dan niet huren. We gaan navragen bij de gemeente wat de mogelijkheden zijn in deze uitzonderlijke situatie, omdat we wel huur betaald hebben tot nu toe. Vooralsnog weten wij niet beter dan dat we pas na de schoolvakantie weer les gaan geven eind augustus 2020.

Ter herinnering: Als compensatie voor de contributiegelden (niet kunnen sporten  medio maart, april, mei en juni)  hebben we in mei afgesproken binnen de vereniging om het 3e kwartaal 2020 (juli, augustus, september) niet te incasseren, maar u de keuze vrijheid te laten om wel of niet te betalen via eigen overschrijving op rekeningnummer NL06 RABO 0175806918 t.n.v. Gymnastiekver. R.K.G.V. Velsen o.v.v. lidmaatschapsnummer en/of voornaam en achternaam. Mocht u een donatie willen en kunnen doen, dan ontvangen wij die graag voor eind september 2020

Blijf veilig en gezond, geniet van de vakantie en vier het leven.

Leiding en bestuur RKGV-Velsen
Sylvia van der Zwet Slotenmaker
(+31(0)6-2907 4679

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *