HOERA HOERA Buiten sporten bij rkgv HOERA! Komt u of uw kind ook meedoen

Op 08-03-2021 heeft minister president Rutte namens het kabinet nieuwe informatie gepresenteerd en kunnen we gaan buitensporten met kinderen en volwassenen. 

Ieder lid kan deelnemen aan alle soorten lessen,
ook al werd er eerder op andere uren gesport!

Wij volgen alle RIVM richtlijnen, ook om de veiligheid van leiding en leden te kunnen bewaken. Als er weer wijzigingen komen in groepsgrootte e.d. zullen we deze meteen aanpassen. We vragen dan ook van u om deze richtlijnen in acht te nemen w.o. niet te komen bij snotterigheid of griep; de ouders niet langs/bij het veld blijven, avondklok enz.

Kinderen: start 23-03-2021

 • Uw kind brengen op het hele uur en op te halen 10 min. voor het einde van de les/het hele uur
 • Warme sport/gemakkelijke kleding aan; beter iets uitdoen dan koud hebben
 • Flesje drinken en iets te eten mee geven
 • Voor de kinderen zal een groepsgrootte gelden van 10 kinderen
 • Wanneer: dinsdag en donderdag  2 groepen van 15:00-16:00 4-8 jaar en 16:00-17:00 8+ jaar
 • Locatie: naast Sporthal Zeewijk op het korfbalveld (afgesloten terrein met kunstgras)
 • Leiding: Tosca van Rhee en Liesbeth Caspers en evt. hulpjes
 • Soort les: turnen en gym en dance mix.

NB: Lessen voor kinderen jonger dan 4 jaar worden NIET aangeboden vanwege het niet kunnen garanderen van de veiligheid van deze jonge kinderen buiten.

Volwassenen: start 07-04-2021

 • Buiten sporten voor volwassenen op 1,5 meter afstand en maximaal 4 personen
 • Vanaf april na Pasen én omdat het weer dan hopelijk beter wordt én de zomertijd dan al in is gegaan
 • Warme sport/gemakkelijke kleding aan; beter iets uitdoen dan koud hebben
 • Eigen matje en fleecekleedje/handdoek meenemen en wat drinken
 • Maandag en donderdag avond HIIT 19:00-20:00 o.l.v. Bianca van Veen bij de Felison Cruise Terminal Cruisekade10/Volendamkade 1 (bij het kleine strand)
 • Dinsdagavond 19:00-20:00 uur Damesconditie 60+ gecombineerd met stoelyoga olv Bianca van Nieuwkoop en Sylvia van der Zwet Slotenmaker
 • Woensdagavond (2 groepen) fitball, yoga, fitness, bootcamp 18:30-19:00 uur; 19:00-19:30 uur; 19:30-20:00 en 20:00-20:30 uur. Locatie volgt nog, we zijn in afwachting van de gemeente.
 • Halve uren vanwege de temperatuur en om zoveel mogelijk volwassenen te bereiken

Als u een half uurtje te kort vindt, is het misschien een idee om met je groepje van 4 daarna nog een wandeling te gaan maken of iets anders te gaan doen samen en verder bij te kletsen

Registratiesysteem

De groepsgrootte werkt weliswaar belemmerend, dus gaan we een online reserveringsysteem gebruiken https://www.supersaas.nl/schedule/RKGV/Lessen  klik op deze link samen met de toets CTRL of kopieer deze en plak in de zoekbalk van uw zoekmachine.

Hoe gebruikt u dit reserveringssysteem?

Ga naar de juiste week/dag en tijd en klik op de les van uw keuze en klik op Reservering Toevoegen en vul dan uw naam, emailadres en telefoon nummer in. Dit ook i.v.m. de corona contact info die benodigd is. Het is niet de bedoeling om meteen allerlei lessen tegelijk in te plannen; geef iedereen een kans om te kunnen komenwe kunnen dit samen oplossen!

Het 1e getal 0/4 of 2/10 geeft aan hoeveel reserveringen er al zijn. Het tweede getal geeft aan hoeveel reserveringen 2/4 0/20 voor dit uur mogelijk zijn. Als de les vol is komt u op de reservelijst. Als u toch niet kunt komen, verwijder dan uw reservering tijdig, zodat een ander dan kan komen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het weer zal dagelijks beslist worden of de les niet doorgaat, uiterlijk 2 uur voor de les begint. U vindt dit dan terug in het reserveringsysteem. Als blijkt dat er veel meer inschrijvingen zijn dan mogelijk is volgens de richtlijnen, gaan we bekijken of er extra uren bij kunnen komen.

Het is aanpassen

Maar we hopen dat u onze vereniging -ook financieel- blijft steunen in deze moeilijke tijd.

Als er momenteel leden zijn die vanwege corona betalingsproblemen hebben, dan kunnen we hier veelal een oplossing voor vinden. Stuur dan een mail naar Marije van de ledenadministratie via marijeks@gmail.com

Blijf veilig en gezond en we hopen u snel weer te kunnen begroeten,

Leiding en bestuur RKGV-Velsen

Met vriendelijke groet,

Sylvia van der Zwet Slotenmaker

+31(0)6-2907 4679

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *