Buiten sporten met de RKGV-Velsen met warmer weer

Het wordt weer beter weer 🌞 en dit is het juiste moment om weer het sporten 🌻🙏👯🚴🔘☀🌲op te gaan pakken. Natuurlijk sporten we nog buiten en in kleine groepen bij de volwassenen, en volgen we alle RIVM maatregelen, maar de ouderwetse gezelligheid is er al weer. De leiding heeft al meerdere lessen buiten gegeven en zijn net als de leden weer erg enthousiast. 
Wil je ook mee doen met Fitball,Yoga, Bootcamp, Damesconditie 60+, Stoelyoga, HITT/LITT of turnene voor de kinderen kijk dan in het reserveringssysteem en meld je aan via dit systeem

https://www.supersaas.nl/schedule/RKGV/Lessen  klik op deze link samen met de toets CTRL of kopieer deze en plak in de zoekbalk van uw zoekmachine.

Ook is er nog een wandel/oefeningen groep 60+ Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Rob Weber via email naar eikelboomweber@xs4all.nl

Hoe gebruikt u dit reserveringssysteem? Ga naar de juiste week/dag en tijd en klik op de les van uw keuze en klik op Reservering Toevoegen en vul dan uw naam, emailadres en telefoon nummer in. Dit ook i.v.m. de corona contact info die benodigd is. 

Het 1e getal 0/4 of 2/10 geeft aan hoeveel reserveringen er al zijn. Het tweede getal geeft aan hoeveel reserveringen 2/4 0/35 voor dit uur mogelijk zijn. Als de les vol is komt u op de reservelijst. Als u toch niet kunt komen, verwijder dan uw reservering tijdig, zodat een ander dan kan komen. Lukt dit niet meld mij dit dan even , dan doe ik dat. 

Als u zelf een inlog aanmaakt (rechts boven in scherm) kunt u zelf de reservering verwijderen én makkelijk zien waarvoor u lessen gereserveerd heeft.image.png

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het weer zal dagelijks beslist worden of de les wel of niet doorgaat, uiterlijk 2 uur voor de les begint. U vindt dit dan terug in het reserveringsysteem. Als blijkt dat er veel meer inschrijvingen zijn dan mogelijk is volgens de richtlijnen, gaan we bekijken of er extra uren bij kunnen komen.

We hopen dat u onze vereniging ook financieel blijft steunen in deze moeilijke tijd.

vriendelijke groeten,
Sylvia van der Zwet Slotenmaker (voorzitter)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.